Even Voorstellen

Welkom op onze blog!

Wij zijn Mark, Dennis en Peter, drie eerstejaars studenten Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zoals iedereen wel zal weten is tegenwoordig bijna iedereen op social media te vinden. Sommige filmpjes, acties, afbeeldingen en andere dingen komen hierdoor heel snel bij andere mensen terecht. Dit zorgt ervoor dat de kleinste dingen erg snel een echte trend worden.

Onderwerp

Wij hebben gekozen om een blog bij te houden over trends op social media. Dit  is omdat wij erg actief zijn op social media en het erg leuk vinden om op deze manier met vrienden en kennissen in contact te blijven. De komende tijd zullen wij verschillende platformen als Facebook, Twitter, Instagram en YouTube in de gaten houden en bloggen over verschillende bestaande en opkomende trends. Onderaan de pagina zie je een voorbeeld van een trend, namelijk de ALS Ice Bucket Challenge.

Onze blog is anders dan andere blogs omdat wij speciaal kijken naar trends op social media onder jongeren. We hopen dat jullie onze blog met veel plezier zullen lezen.

Groetjes, Mark, Dennis en Peter

Advertenties

Tags: , , , , , , ,

One response to “Even Voorstellen”

  1. Nerine says :

    Super vet idee! Ik ga jullie volgen! Veel succes :))

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: